Obrovský dobrý skutek spáchali všichni, co se zapojili do Dobročinného brunche v Sokolově. Akci ve prospěch naší potravinové banky uspořádala Centrálka Sokolov a Mateřská škola Sokolov, Vrchlického 80.

Tolik dobrot na jednom místě jsme ještě neviděli. Dětem, rodičům i pedagogům muselo dát spoustu práce všechno nachystat a zorganizovat. A pak ještě s úsměvem pochutiny nabízet návštěvníkům. A že jich přišlo.

To se také odrazilo na výtěžku, který činil neskutečných 56 500 Kč, což je dosavadní rekord. Kromě toho škola vyslyšela naše volání, že nám ve skladu chybí mléko a akci spojila s takzvanou “mléčnou výzvou”. A tak někteří žáci místo učebnic dnes v tašce přinesli mléko. Ve finále se nám toho mléka sešlo 444 litrů. Takže se pomáhalo hned dvakrát.

Na oplátku jsme dětem přivezli čokolády a naše vedoucí provozu Kamila Bartůšková školákům povídala o tom, komu a jak potravinová banka pomáhá.

Všem moc a moc děkujeme. Velké díky patří také paní Polendové z TakKafe, která dobročinnou událost pravidelně podporuje.