V sobotu 18. února se sešli první nadšenci na malování laviček v rámci projektu Posaďte se, prosím. Z předložených návrhů si vybrali ty, které se jim nejvíc líbily, a pustili se do práce. Vzniklo tak prvních pět překrásných laviček, které si můžete prohlédnout v galerii. Lavičky se budou 4. března dokončovat a my se těšíme na další nadšence, kteří se k nám přidají.

Prosím všechny rodiče s dětmi, kteří mají zájem o malování 4. března, aby se nahlásili na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Potřebujeme z organizačních důvodů vědět, kolik vás přijde, abychom mohli vše dopředu připravit. Rozhodli jsme se také, že bude možné malovat buď celou sobotu, tj. od 9 do 15 hodin, nebo pouze od 9 do 12 hodin, či od 12 do 15 hodin. Prosím vás tedy o sdělení alespoň přibližného času, v němž byste chtěli malovat.

Návrhů na lavičky je dost, nemusíte dopředu nic plánovat (pokud nechcete) a stačí si vybrat ve škole z nabídky. S sebou potřebujete pouze skleničky na rozmíchávání barev, vhodné oblečení a chuť do práce.

V sobotu 4. března se na vás budeme těšit. 

 

Fotogalerie - zde