Vážení rodiče, děkujeme všem, kteří se zapojí do našeho nového projektu Posaďte se, prosím.

Materiál na prvních deset laviček nám byl již dodán, tento týden ho žáci v rámci hodin dílen a výtvarné výchovy natírají základovou barvou, abychom v sobotu 18. února mohli začít se zdobením.

Tuto sobotu se tedy bude malovat prvních pět laviček. Děkujeme rodičům, kteří již potvrdili svou účast.

Malovat začínáme od 9 hodin na chodbě v prvním patře. Vstup do budovy bude vchodem od lékárny z ulice Gorkého. Veškeré potřeby na malování budou zajištěny, nic není potřeba nosit. Přijďte prosím v pohodlném oblečení, kterému nebude vadit barevné vylepšení:)

Co se týká výzdoby laviček - po informační schůzce, na které jsme Vás žádali o dodání nějakých nápadů, předkládáme nápad jednoho z rodičů - tematicky sladěná výzdoba laviček, a to v podobě moderního umění. Níže předkládáme návrhy, které by určitě stály za realizaci. Vzhledem k tomu, že lavičky budou stát v hlavní části města, mohly by sloužit nejen k ozdobení města, ale zároveň i jako vzdělávací prvky. Každá lavička by měla svůj QR kód se základními informacemi o zobrazeném díle a autorovi. Budeme se na Vás těšit v sobotu 18. února, dále 4. března a 18. března u nás ve škole! 

 

lavicka tulipány

 

lavicka slunce

 

lavicka pollock

 

lavicka mozaika

 

lavicka Marylin 2

 

lavicka Marylin

lavicka kočky