Konec zimní covidové letargie! Je tady jaro, Centrálka a akce ZPRCHA. Během pracovních dnů tohoto týdne zřejmě sjíždíte Jeňovy skvělé únikovky. Na víkend si namasírujte nohy, připravte pevnou obuv a dobrou náladu. Zaměstnanci Centrálky pro vás připravili několik bezkontaktních vycházkových a běžeckých tras v okrese Sokolov. Jejich absolvováním podpoříte naši společnou akci pomoci zoologickým zahradám v ČR a zároveň uděláte něco pro své zdraví.  

Vzhledem k tomu, že stále platí hygienická opatření, která mají zabránit šíření otravného koronaviru, žádáme Vás, abyste na vycházky vyráželi pouze v kruhu rodinném, případně s rodinnými mazlíčky (myšlena domácí zvířataJ). Na procházkách Vás mohou čekat nejrůznější bezkontaktní úkoly pro zpestření (a taky vydechnutí pro funící a netrénované). Na konci procházkových/běžeckých tras budou připraveny nádoby, do kterých můžete přispět finanční hotovostí, aniž byste se jí dotýkali (případně je možné dále přispívat bezhotovostně na zřízený transparentní účet 2601957552/2010). Nádoby jsou střeženy (a to i v případě, že zrovna nikoho střežícího na vlastní oči neuvidíteJ). Pokud náhodou osobu střežící nádobu zahlédnete, nepřibližujte se k ní prosím na vzdálenost menší než 2 m a mějte zakrytá ústa rouškami nebo respirátory. Objímání, potřásání rukou a líbání na tvář je zakázáno (prosím dbejte na to i u svých dětí a domácích mazlíčků, můžete se stát, že při pohledu na známou střežící osobu se nedokážou ovládnoutJ). Dovoleno je mávání a posílání vzdušných polibkůJ. 

U všech tras je možnost parkování.  

Děkujeme vám za spolupráci a doufáme, že si naše bezkontaktní vycházkové a běžecké trasy užijete a společně pomůžeme skvělému nápadu našeho Jendy Žáka. 

 

TRANSPARENTNÍ ÚČET

https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2601957552

 

ZPRCHA

 Sok

 

Lom

Hab

 

Hab

 

Hart

 

Parkování bude možné ve dvoře statku Canisterapie Stránský. První velké stavení ve Hřebenech po levé straně, dům popsaný poutači na canisterapii a odchyt psů. Prosíme, abyste neparkovali na jiných místech.
 

Sab