Dne 18.1. 2019 se konalo školní kolo konverzační soutěže v anglickém jazyce. V mladší kategorii 1A se umístili tito žáci: třetí místo Monika Říhová ze 7.C, druhé místo Lucie Danišová 7.C a první místo David Do 7.B. V kategorii 2A první tři místa obsadili: Pavlína Kleinová 9.B třetí místo, Jan Tetour 8.C druhé místo a Dominika Slánská 9.B první místo.

  Dne 28.1. se konalo školní kolo konverzační soutěže v německém jazyce. V mladší kategorii 1A obsadili - třetí místo Sonya Arlt 7.C, druhé místo Vojtěch Klůc 7.B, první místo David Do 7.B. V kategorii 2A se umístili - na třetím místě Markéta Březinová 8.C, na druhém místě Berenika Jirglová 8.C a na prvním místě Lucie Redekerová 9.B.

  Dne 7.2. se na naší škole konalo okresní kolo konverzační soutěže v německém jazyce. V kategorii 1A zvítězil Vojtěch Klůc ze 7.B a na druhém místě skončil David Do také ze 7.B. V kategorii 2A také obsadily první dvě místa žákyně naší školy - první místo Lucie Redekerová z 9.B a druhé místo Berenika Jirglová z 8.C. Obě dívky postupují do krajského kola.

  V pondělí 11.2. se konalo v DDM Sokolov okresní kolo konverzační soutěže v anglickém jazyce. V kategorii 1A zvítězil David Do 7.B, v kategorii 2A se Dominika Slánská  9.B umístila na třetím místě a postupuje do kola krajského.